Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/anyway1q/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/anyway1q/public_html/includes/common.inc).

Werkwijze

In de loop der jaren heeft AnyWay Productions een complete landdekkende kartografische databank opgebouwd. Deze databank bestaat uit een groot aantal layers met kartografische gegevens, die schaalonafhankelijk kunnen worden toegepast in het gewenste product.
In eerste instantie wordt het gewenste gebied op de gewenste schaal geëxtraheerd uit de kartografische databank. Op basis van geselecteerde gegevens voor het product, zoals bijvoorbeeld (water)wegen, bos, bebouwing, symboliek zoals VVV-kantoren, kerktorens e.d., ontstaat de basisondergrond van het kartografisch product.
Door deze snelle en doelmatige selecties uit deze databank, is het vervaardigen van een wegenkaart van Nederland net zo eenvoudig, als het genereren van een volledige stadsplattegrond.
Tot slot wordt in samenspraak met de opdrachtgever het kaartbeeld vervolmaakt, teneinde volledig aan de wensen van de opdrachtgever te kunnen voldoen